Storbyferie i Rom fra kr. 1.295

/Storbyferie i Rom fra kr. 1.295

Storbyferie i Rom fra kr. 1.295

Storbyferie i Rom fra kr. 1.295

Udforsk Roms utallige kunstskatte på museer, kirker og piazzaer, eller nyd det søde liv i "Den evige Stad" på en fortovscafé med et glas rødvin. Mulighederne er mange i på en storbyferie i Rom. Hos Risskov Travel Partner får du fly og 2 nætter på hotel fra kr. 1.295

Storbyferie i Rom – et overflødighedshorn af oplevelser

Tager du på storbyferie i Rom, venter der dig et overflødighedshorn af kunst og arkitektur i verdensklasse. Få steder i verden kan du til fods udforske så mange smukke og berømte værker.

Glæd dig blandt meget andet til at opleve den majestætiske Trevifontæne, Nicola Salvis barokmesterværk, som ligger på Piazza Trevi. Det er ligeledes svært ikke at blive betaget af storheden, når man står foran Peterskirken i Vatikanstaten. Netop vatikanstaten byder på rig mulighed for at se mange af Michelangelo største værker.

Du kan naturligvis også vælge blot at slentre gennem byens smalle gader, langs Tiberen eller shoppe eksklusive varemærker. Sidst men ikke mindst er en storbyferie i Rom en chance for at fordybe sig i et af den gastronomiske verdens absolutte højdepunkter. Her er kendte italienske retter blevet perfektioneret gennem århundreder, hvilket kan smages!

Hos Risskov Travel Partner kan du aktuelt få fly og 2 nætter i Rom fra kun kr. 1.295.

Find flere billige storbyferier

Trænger du til ferie? En storbyferie i en af Europas storbyer er perfekt til en forlænget weekend.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på storbyferier i hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | april 6th, 2016|Kommentarer lukket til Storbyferie i Rom fra kr. 1.295

About the Author: