Storbyferie i Rom dette forår fra kun 1.696,-

/Storbyferie i Rom dette forår fra kun 1.696,-

Storbyferie i Rom dette forår fra kun 1.696,-

Storbyferie i Rom dette forår fra kun 1.696,-

Tag med Spies på en billig storbyferie i fantastiske Rom i foråret, hvor du kan mærke historiens vingesus blandt antikke seværdigheder eller nyde piazzaer og andet godt fra det romerske køkken. Fly og 2 nætter i Rom fra 1.696,-

Storbyferie med fly og hotel

Spies Rejser har tilbud på flere rejser med hoteller i det centrale Rom, hvorfra du nemt kan udforske byens mange seværdigheder og shoppe. I priseksemplet rejser du 4. – 6. marts og bor på det to-stjernet hotel Fiamma, som ifølge Spies er et enkelt og hyggeligt hotel beliggende tæt på Piazza della Repubblica.

En storbyferie i Rom er en chance for at opleve storslået arkitektur, antikke seværdigheder og ikke mindst den charmerende atmosfære i den italienske hovedstad. Sæt dig for eksempel på en af de mange fortovscaféer og betragt bylivet, mens du nyder en af de berømte stenovnspizzaer. Udover de mange hyggelige spisesteder og er der naturligvis også i Rom rig mulighed for at shoppe i et hav af spændende specialforretninger, på markeder og i moderne mærkevarebutikker.

Find billig storbyferier her

Ønsker du at tage forskud på foråret med en billig storbyferie i Rom eller en af de andre spændende storbyer mod syd? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Rom og andre rejsemål fra en lang række danske rejsebureauer.

Vil du hellere selv arrangere din rejse, kan du naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde de bedste priser på fly og hoteller i hele verden.

By | februar 5th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Rom dette forår fra kun 1.696,-

About the Author: