Storbyferie i Rio de Janeiro fra kun kr. 7.979,-

/Storbyferie i Rio de Janeiro fra kun kr. 7.979,-

Storbyferie i Rio de Janeiro fra kun kr. 7.979,-

Storbyferie i Rio de Janeiro fra kun kr. 7.979,-

Uforglemmelige oplevelser venter dig i Brasilien! Tag med Travel2Brazil til Rio de Janeiro - en af verdens smukkest beliggende byer - og nyd en ferie med fantastiske strande og afslappet samba-stemning. 8 dage fra kun kr. 7.979,-

Strandliv og spændende udflugter i Rio

Den specielle, tilbagelænet atmosfære på Ipanema og Copacabana bør opleves, men en storbyferie i Rio de Janeiro byder på meget mere end strandliv. Dit rejse til Rio er således ifølge Travel2Brazil en chance for at opleve selve den Brasilianske sjæl. Glæd dig til på egen hånd eller på arrangeret udflugter at udforske en kontrastfyldt og livlig storby med kulturelle og kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige.

I Travel2Brazil’s udflugtsprogram (tilkøb) for Rio de Janeiro finder du for eksempel udflugter til Corcovado bjerget med den berømte Kristusstatue og en Favela-tour, hvor I besøger Rio’s berømte og berygtede slumkvarterer, “Favelas”. Fodbold er stort i Brasilien, og Rio de Janeiro skal til sommer være vært for VM. Udflugtsprogrammet byder da derfor også på chancen for at opleve fodbold i verdensklasse og ikke mindst den fantastiske atmosfære fra de mest fanatiske fans i verden.

Inkluderet i denne storbyferie fra Travel2Brazil er blandt andet fly t/r København – Rio de Janeiro, 7 nætter i lejlighed og privat transfer t/r lufthavn.

Du kan finde flere oplysninger om denne rejse til Brasilien og finde flere aktuelle tilbud hos Travel2Brazil

Find flere billige rejser til Brasilien

Vil du opleve Brasiliens fantastiske strande, regnskov og kultur? Du kan finde endnu flere billige rejser til Brasilien i søgemaskinen her på TravelForum.

Søgemaskinen finder de aktuelt billigste rejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde priser på fly og hoteller, hvis du hellere selv vil arrangere din rejse til Brasilien.

By | februar 28th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Rio de Janeiro fra kun kr. 7.979,-

About the Author: