Storbyferie i Paris – 6 dage med dansktalende rejseleder

/Storbyferie i Paris – 6 dage med dansktalende rejseleder

Storbyferie i Paris – 6 dage med dansktalende rejseleder

Storbyferie i Paris – 6 dage med dansktalende rejseleder

Oplev den fantastiske kultur og historie i Byernes By, Paris, på denne storbyferie fra Vitus Rejser. 6 dage med fly, hotel og dansktalende rejseleder fra 5.795,-

Paris – Byernes By

En af verdens mest romantiske by er et oplagt mål for en storbyferie, hvis du holder af at udforske spændende kulturelle og historiske seværdigheder i din ferie.

På denne storbyferie bor du ifølge Vitus Rejser centralt i byen på et elegant 4-stjernet hotel, som ligger under et kvarters gang fra blandt andet Concorde-pladsen, Tuilerierne med Louvre og Orangeriet, Hallerne og Marais-kvareret. På byvandringer, som er inkluderet i rejsens pris, vil I udforske nogle af disse områder samt andre af de mest berømte kvarterer i Paris.

Inkluderet er også et “Metrokursus”, så du bliver rustet til at drage på opdagelse i den franske hovedstad på egen hånd. Benyt chance til at opsøge de mange små, charmerende gader og spændende butikker. En storbyferie i Paris er naturligvis også en lejlighed til at opleve den gode franske gastronomi på et væld af restauranter og caféer. Derfor giver Vitus Rejser dig da også mulighed for at bestille en ekstraudflugt til en spændende restaurant, hvor der serveres en typisk fransk 3-retters brasserimiddag.

6-dage med fly, hotel med morgenmad og dansktalende rejseleder fra 5.795,-
Afrejser fra 26/4.

Find flere tilbud på storbyferier online

Foråret er en god tid at tage på storbyferie i Paris eller en af Europas andre spændende hovedstæder. I søgemaskinen her på TravelForum kan du nemt selv finde endnu flere billige storbyferier.

Søgemaskinen indsamler aktuelle rejsetilbud fra en bred vifte af danske rejsebureauer, ligesom den kan bruges til at finde billig fly og hoteller.

By | januar 27th, 2015|Kommentarer lukket til Storbyferie i Paris – 6 dage med dansktalende rejseleder

About the Author: