Storbyferie i New York fra 6.690,-

/Storbyferie i New York fra 6.690,-

Storbyferie i New York fra 6.690,-

Storbyferie i New York fra 6.690,-

Drømmer du om den ultimative storbyferie er New York det oplagte valg. The Big Apple har det hele! Imponerende skyskrabere, museer i verdensklasse, smukke grønne åndehuller og ikke mindst en helt unik stemning af en kulturel smeltedigel. Alt sammen kan du opleve på en storbyferie fra InterTravel til priser fra kun kr. 6.690.

Storbyferie i New York med fly og hotel

Denne 5 dages stobyferie inkluderer fly og hotelovernatning i New York. Du kan vælge mellem overnatning i forskellige prisklasser: Et nydelig turistklassehotel, lejlighed eller et unikt boutique hotel. Fælles for dem er, at du herfra har et godt udgangspunkt for at udforske storbyens mange seværdigheder og kulturelle tilbud.

Udover berømte seværdigheder som for eksempel Empire State Building, Central Park, frihedsgudinden og Metropolitan Museum, kan det i høj grad også anbefales at bruge tiden på uden en egentlig plan at gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige kvarterer, som med hver deres særpræg byder på spændende butikker, restauranter og caféer. Besøg for eksempel Greenwich Village, SoHo og TriBeCa.

Der er således masser af muligheder for at fylde dagene med oplevelser på egen hånd i New York, men derudover er det også muligt at tilkøbe udflugter til blandt andet en gospel-gudstjeneste i Harlem og rundvisning med guide i den berømte/ berygtede bydel. Eller hvad med at se New York fra fugleperspektiv på en helikoptertur?

Prisen for InterTravel’s storbyferie i New York inkluderer blandt andet flybillet København-New York t/r og 4 overnatninger på valgte hotel.

Find flere billige storbyferier i New York

Er du på udkig efter et godt tilbud på en storbyferie i New York? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige storbyferier i New York.

Søgemaskinen har aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, og du kan også bruge den til at finde de billigste fly og hoteller, hvis du vil sammensætte din egen rejse.

By | juni 6th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i New York fra 6.690,-

About the Author: