Storbyferie i Madrid i sensommeren fra 3.895,-

/Storbyferie i Madrid i sensommeren fra 3.895,-

Storbyferie i Madrid i sensommeren fra 3.895,-

Storbyferie i Madrid i sensommeren fra 3.895,-

Det danske sommervejr har hidtil mildt sagt været en blandet fornøjelse. Hos Vitus Rejser er det dog endnu ikke for sent at finde billige rejser denne sommer. Rejs for eksempel på 5 dage storbyferie i Madrid i september fra 3.895,-

Storbyferie i Spaniens elegante hovedstad Madrid

Den spanske hovedstad er en pulserende by med en særlig stemning af elegance, der byder på et væld af kulturelle og historiske seværdigheder.

Gå på opdagelse på berømte kunstmuseer, i det gamle latinerkvarter eller i de idylliske parker. Mulighederne er næsten uendelige og i hvert fald nok til at fylde en 5 dages storbyferie helt med spændende nye oplevelser.

Husk også at nyde storbyens mange fortovscaféer, smage de mange forskellige tapas eller prøve en gourmetrestaurant.

Ifølge Vitus Rejser skal du bo centralt på det fire-stjernede Hotel Exe Moncloa****, hvorfra det er let at udforske byen til fods eller med byens veludbyggede metrosystem.

Inkluderet i prisen for denne storbyferie er blandt andet fly t/r, transfer, 4 hotelovernatninger med morgenmad og byrundture.

Find flere billige storbyferier

Særligt i sensommeren og efteråret er det oplagt at tage på storbyferie en af Europas spændende hovedstæder. På dette tidspunkt har det værste feriemylder lagt sig og du undgår den værste sommerhede.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på storbyferier i hele verden fra en lang række danske rejsebureauer.

By | juli 10th, 2015|Kommentarer lukket til Storbyferie i Madrid i sensommeren fra 3.895,-

About the Author: