Storbyferie i Madrid – fly og hotel fra kun 1.432,-

/Storbyferie i Madrid – fly og hotel fra kun 1.432,-

Storbyferie i Madrid – fly og hotel fra kun 1.432,-

Storbyferie i Madrid – fly og hotel fra kun 1.432,-

Skift slud og regn ud med seværdigheder, shopping og tapas i Madrid. Hos FDM Travel finder du lige nu storbyferier i den spanske hovedstad med fly og hotel fra kun 1.432,-

Museer og tapas

En storbyferie i Madrid er en chance for at udforske kunstgallerier, museer og nyde storslåede arkitektur. Men udover de kulturelle seværdigheder er en storbyferie i Madrid naturligvis også en chance for at gøre gode køb på markeder, nyde byens puls fra en fortovscafé og for eksempel sidst på dagen finde en af de berømte tapasbarer eller en vinbarer og her fordøje dagens mange indtryk, inden du eventuelt bevæger dig ud i byens natteliv.

Med dette rejsetilbud fra FDM Travel kan du for eksempel rejse til Madrid den 25/02 fra København for 1.432,- pr. person ved 2 personer, hvor du får både fly og 2 overnatninger på hotel.

Flere billige rejser til Madrid

Er du på udkig efter en billig storbyferie til Madrid eller end af de andre spændende storbyer i Europa i foråret? I søgemaskinen her på TravelForum.dk finder du mange andre gode tilbud på storbyferier fra en lang række danske rejsebureauer.

Hvis du foretrækker selv at arrangere din storbyferie, kan du også bruge vores søgemaskine til at finde de billigste fly og hoteller.

By | januar 17th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Madrid – fly og hotel fra kun 1.432,-

About the Author: