Storbyferie i London i efteråret fra 1.145,-

/Storbyferie i London i efteråret fra 1.145,-

Storbyferie i London i efteråret fra 1.145,-

Storbyferie i London i efteråret fra 1.145,-

Efteråret er den perfekte årstid til en storbyferie. Tag med FolkeFerie på en oplevelsesrig storbyferie i London og udforsk byens mange butikker, kunstudstillinger, storslået arkitektur og spændende historie. Fly og 2 nætter på hotel fra 1.145 kr.

Oplevelsesrig storbyferie

På en storbyferie i Englands enestående hovedstad er det ikke noget problem at fylde dagene med nye spændende oplevelser. Der er gode muligheder for shopping, men vil du ikke bruge al tiden i butikker, byder London også på masser af unikke attraktioner, interessante museer, teatre og kulinariske eventyr.

Besøg for eksempel West End – byens teaterdistrikt – og se en af de store musicalforestillinger, eller spadser en tur gennem Notting Hill og nyd den hyggelig atmosfære. Kig også forbi Hyde park, den største og mest kendte park i London.

Vil du gerne se det hele lidt fra oven, kan en tur i London Eye anbefales. En tur med det store pariserhjul (135 meter højt) tager 40 minutter, så der er god mulighed for at nyde udsigten.

Prisen er ifølge FolkeFerie pr. person med fly og 2 nætter i dobbeltværelse.

Find flere billige storbyferier

Det er populært at tage på storbyferie i efteråret. I Sydeuropa har den værste hede sluppet sit tag og generelt er der mindre turistpres, så du lettere kan komme til ved de populære seværdigheder.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde endnu flere gode tilbud på storbyferier i hele verden. Du kan bestille pakkerejser eller finde de billigste priser på fly og hoteller, hvis du hellere vil sammensætte din egen rejse.

By | september 9th, 2016|Kommentarer lukket til Storbyferie i London i efteråret fra 1.145,-

About the Author: