Storbyferie i Istanbul fra kr. 1.699

/Storbyferie i Istanbul fra kr. 1.699

Storbyferie i Istanbul fra kr. 1.699

Storbyferie i Istanbul fra kr. 1.699

Oplev Istanbul - byen hvor to verdener mødes - på en storbyferie fra Risskov Travel Partner. På en rejse til Istanbul får du pulserende storbyliv, afslappende stemning samt chancen for at udforske en helt speciel kultur. Rejser fra kun 1.699,-

En rejse til to verdensdele

Istanbul er netop blevet kåret til verdens bedste destination af rejsehjemmesiden TripAdvisor, og Tyrkiets største by har da også alt det der skal til for, at du kan få en uforglemmelig storbyferie. Placeret på begge sider af Bosporusstrædet, som adskiller Europa fra Asien, befinder Istanbul sig bogstavelig talt i to verdensdele, og mødet mellem vest og øst giver basis for en helt speciel rejseoplevelse.

Risskov Travel Partner har i deres rejseprogram et bredt udvalg af storbyferier i Istanbul. Fra kun 1.699,- kan du for eksempel få en tre dages storbyferie, hvor du bor på det tre-stjernede Ayasofya Hotel, som ligger i den gamle bydel tæt ved de berømte attraktioner såsom den Blå Moské, Hagia Sophia og Topkai Paladset.

Her i foråret har Risskov Travel Partner desuden tilbud på en rejse til Istanbul i Kristi Himmelfartsferien (d. 26-30. maj) med direkte direkte fly fra Billund og 4 overnatninger på Hotel Erbil, der ligeledes ligger lige i hjertet af Istanbuls gamle bydel få minutters gang fra den store bazar, og sultanahmet-kvarteret og Den Blå Moske. Pris kun kr. 3.699,-

Find den billigste storbyferie i Istanbul

Skal din næste storbyferie gå til Istanbul? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige rejser med fly og hotel til Istanbul.

Søgemaskinen sammenligner priser fra en lang række rejsebureauer og gør det nemt for dig at finde den billigste storbyferie, som lever op til din ønsker.

By | april 15th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Istanbul fra kr. 1.699

About the Author: