Storbyferie i Budapest med dansk rejseleder

/Storbyferie i Budapest med dansk rejseleder

Storbyferie i Budapest med dansk rejseleder

Storbyferie i Budapest med dansk rejseleder

Oplev Ungarns hovedstad Budapest, som emmer af historie og liv, på en storbyferie fra 65-ferie. 5 dage med fly, hotel og dansk rejseleder fra kun 3.795,-

Storbyferie med unik kultur og historie

65-ferie har mange rejser til det østlige Europa, hvor du kan unik kultur og interessant historie, samt nyde godt af et fornuftigt prisniveau. På denne storbyferie til Budapest vil du da også opleve, at den ungarske hovedstad stadig har lave priser og høj kvalitet.

Udover de mange oplevelser i selve Budapest, såsom Skt. Stefan-Katedralen, Ungarns Statsopera og byens vartegn parlamentet, byder denne storbyferie også på kulinariske oplevelser, når I for eksempel taget på udflugt uden for byen og spiser traditionel gulasz hos en lokal familie.

Der vil også være god tid til I på egen hånd kan udforske Budapest eller eventuelt til at slappe af i et af byens berømte kurbade, prøv for eksempel det berømte Szechenyi-bad, som ifølge 65-ferie ligger tæt ved hotellet.

Denne storbyferie i Budapest har afrejser fra maj til september til priser fra 3.795,-

Find flere billige storbyferier

Vil du opleve Budapest eller en af de andre spændende byer i det nye Europa? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige storbyferier.

Søgemaskinen finder de seneste gode rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde de billigste hoteller og fly.

By | maj 19th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Budapest med dansk rejseleder

About the Author: