Storbyferie i Barcelona – spar 500,-

/Storbyferie i Barcelona – spar 500,-

Storbyferie i Barcelona – spar 500,-

Storbyferie i Barcelona – spar 500,-

Lige nu kan du hos Spies spare 500,- på rejser til udvalgte storbyer. Rejser du til Barcelona, kan du kombinere storbyens kulturelle seværdigheder med afslapning på stranden.

Billig storbyferie i Barcelona

Du kan få rabat på 500,- på storbyferier hos Spies med afrejse i perioden 19/5-31/7. Du skal bestille din rejse senest 27/5.

Vælger du en storbyferie i Barcelona, kan du glæde dig til at opleve både kultur, forlystelser, shopping og fodbold i verdensklasse. Ifølge Spies kan du hos dem vælge mellem knap 50 hoteller med alt fra enkle mellemklassehoteller til femstjernet luksus i både den gamle og nye bydel.

Vil du bo i gåafstand til byens største seværdigheder, er der derfor gode muligheder for at finde et passende hotel. Når du bor tæt på Ramblaen, shopping, teatre og seværdigheder, kan du få meget ud af selv få dages ferie i den smukke by.

Gå ikke glip af de lækre tapas, Gauís berømte arkitekttur i for eksempel La Sagrada Família, ligesom en slentretur langs den nærliggende strandpromenade er en uforglemmelig ferieoplevelse for de fleste.

Du kan ifølge Spies netop nu få en rejse til Barcelona på 3 nætter inkl. fly og hotel fra 1.929,-

Find billige storbyferier i hele Europa

En storbyferie i Europa er perfekt til en forlænget weekend, hvor du desuden kun skal flyve få timer for at tage hul på ferien.

I søgemaskinen her på kan du selv finde flere billige ferier med fly og hotel i alle de spændende storbyer i Europa.

By | maj 17th, 2016|Kommentarer lukket til Storbyferie i Barcelona – spar 500,-

About the Author: