Storbyferie i Barcelona fra kun 1699,-

/Storbyferie i Barcelona fra kun 1699,-

Storbyferie i Barcelona fra kun 1699,-

Storbyferie i Barcelona fra kun 1699,-

Er du på udkig efter en spændende destination for din næste storbyferie, er Barcelona et oplagt valg. Lige nu har Risskov Travel Partner tilbud på storbyferier til den catalanske hovedstad med fly og hotel fra kun 1699,-

Cataloniens smukke hovedstad

Barcelona har alt det der skal til for en perfekt storbyferie: fantastiske seværdigheder, lækker mad og ikke mindst masser af shoppingmuligheder. På en storbyferie med Risskov travel Partner inkluderer en 3 dages storbyferier altid flyrejse inkl. skatter, 2 nætter på hotel og 2 x morgenmad, men rejsen kan også forlænges efter behov.

Vil du på billig storbyferie i Barcelona, kan du lige nu rejse fra kun fra kr. 1.699. I dette priseksempel skal du bo på Hotel Laietana Palace, som ifølge Risskov Travel Partner er et af Barcelonas mest populære hoteller og en god base for en vellykket storbyferie for dig, som ønsker ekstra komfort kombineret med god beliggenhed.

Dagene i Barcelona kan du bruge på at besøge berømte seværdigheder såsom Gaudís ufuldendte kirke, La Sagrada Família, men også fordybe dig i byens sjæl i den livlige gade La Rambla og udforske byens utallige tapas-restauranter. Du må heller ikke snyde dig selv for en spadseretur ad Barcelona’s promenader, hvor du kan indsnuse den festlige stemning ved Barcelonas middelhavsstrande.

Find flere tilbud på storbyferier i Barcelona

Der er mange muligheder for at finde billige storbyferier i Barcelona hele året, hvis du bruger søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du de bedste tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde de billigste fly og hoteller.

By | april 25th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Barcelona fra kun 1699,-

About the Author: