Storbyferie i Barcelona – 8 dage fra 2.990,-

/Storbyferie i Barcelona – 8 dage fra 2.990,-

Storbyferie i Barcelona – 8 dage fra 2.990,-

Storbyferie i Barcelona – 8 dage fra 2.990,-

Et af ugens særtilbud hos C&C Travel er en storbyferie i Barcelona, hvor du får chancen for at bo i en ægte katalaners private lejlighed under 10 minutters gang fra den dejlige Mar Bella strand. 8 dages rejse fra 2.990,- inklusive fly og lejlighed.

Storbyferie i Nurias søsters lejlighed

Skal din næste storbyferie være en særlig oplevelse, er denne rejse til Barcelona en mulighed for at bo rigtig lokalt på en ifølge C&C Travel meget stille gade i et gammelt, renoveret industrikvarter tæt ved den den dejlige Mar Bella strand.

Lejligheden som C&C Travel kalder “Nurias søsters lejlighed”, er totalt nyrenoveret i enkel og moderne stil med god indretning og alle tænkelige faciliteter. I lokalområdet ligger desuden caféer, restauranter og markeder, hvis du ønsker at gøre lidt indkøb. Med gode bus og og Metro forbindelser til centrum, har du her en perfekt base for din storbyferie i Barcelona.

Dagene i Barcelona råder du selv over, men det er naturligvis oplagt at besøge nogle af den spanske storbys berømte seværdigheder såsom Rambla, byens ældste hovedgade med masse af liv, fest og farver eller Sagrada Familia katedralen, Gaudi’s ufuldendte mesterværk.

C&C Travel har afrejser på denne storbyferie i Barcelona frem til begyndelsen af november 2014. Rejsen inkluderer fly København – Barcelona t/r. 7 overnatninger i lejlighed baseret på 4 personer. Slutrengøring.

Find flere billige storbyferier i Barcelona

Barcelona ligger højt på danskernes liste over favoritdestinationer for storbyferier, og det er da heller ikke så underligt. Et utal af seværdigheder, et rigt kulturliv og en smuk beliggenhed i et mildt klima gør Barcelona til et perfekt rejsemål i sensommeren og det tidlige efterår, når den værste sommerhede har sluppet sig tag.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere gode tilbud på storbyferier i Barcelona fra C&C Travel og mange andre danske rejsebureauer.

By | juli 25th, 2014|Kommentarer lukket til Storbyferie i Barcelona – 8 dage fra 2.990,-

About the Author: