Storby, regnskov og strand i Costa Rica

/Storby, regnskov og strand i Costa Rica

Storby, regnskov og strand i Costa Rica

Storby, regnskov og strand i Costa Rica

Nyd San Josés byliv, regnskoven omkring Arenal vulkanen, dyrelivet i Tortuguero Nationalpark og caribiske stemning på stranden i Puerto Viejo de Talamanca. 15 dages rejse i Costa Rica med C&C Travel fra 17.490,-

Rundrejse i Costa Rica

Du starter din rundrejse i Costa Ricas hovedstad, San José, midt i landet, hvor du kan spændende seværdigheder og masser af museer, farverige markeder og restauranter med lækre lokale specialiteter. Du har ankomstdagen og dag 2 i San José, så altså god tid til at gå på opdagelse.

Dernæst står den på store naturoplevelser, når du rejser videre mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Her er landskabet fuld af regnskov og varme kilder. Gå i hængebroer langt over jorden i træernes toppe, bad i naturligt opvarmede kilder eller tag på vandretur på vulkanen. Der venter dig også enestående natur ved næste punkt i rejseprogrammet: Tortuguero Nationalpark. Her er der to udflugter inkluderet, så du har rig mulighed for at komme helt tæt på dyrelivet med et væld af spændende dyr som papegøjer, brøleaber, dovendyr og masser af skildpadder

Efter nogle med garanti oplevelsesrige dage kommer du til strandbyen Puerto Viejo de Talamanca, hvor der ifølge C&C Travel er ideelle betingelser for at slappe af i caribiske stemning med vidunderlige restauranter, levende musik og ikke mindst på brede og lange lavastrande, gyldne strande og hvide bountystrande.

Rejsen sluttes af med en dag mere i San José, før turen går tilbage til Danmark.

Find flere billige rundrejser

En rundrejse hvor du bor på flere forskellige hoteller i løbet af ferien, er en god måde at udforske et nyt rejsemål på.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rundrejser i Costa Rica og mange andre eksotiske rejsemål.

By | oktober 13th, 2016|Kommentarer lukket til Storby, regnskov og strand i Costa Rica

About the Author: