Storby- og badeferie på Cuba – 14 dage fra 12.650,-

/Storby- og badeferie på Cuba – 14 dage fra 12.650,-

Storby- og badeferie på Cuba – 14 dage fra 12.650,-

Storby- og badeferie på Cuba – 14 dage fra 12.650,-

Udforsk de mange spændende seværdigheder i Havana og nyd Varaderos fantastiske sandstrand på denne kombinationsrejse til Cuba fra InterTravel. 14 dage fra 12.650,- inklusiv fly, hotel og transport.

Billig rejse til Cuba

Kombinationen af storby- og badeferie er din chance for at opleve kulturen i Havana og slappe af med All Inclusive på den fantastiske Varadero-strand.

Rejsens første 3 dage i Havana byder på udforskning af smukke gamle kvarterer med fine bygninger, torve og pladser med liv, restauranter og barer. Besøg også nogle af de mange museer og studer cubansk kunst og historie. Gå heller ikke glip af den berømte Tropicana Kabaret.

Efter nogle dage fyldt med nye indtryk går turen videre til Varadero, hvor du kan se frem til 8 dages afslapning på et all-inclusive resort direkte på stranden i smukke Varadero. Her har du ifølge InterTravel også et godt udgangpunkt for at tage på udflugter til de mange spændende seværdigheder på den vestlige del af Cuba som for eksempel Trinidad og Santa Clara.

Afrejseperiode: 20-02-2015 – 10-09-2015.

Find flere billige rejser til Cuba

Vil du opleve både kultur og natur på Cuba, er en kombinationsrejse som den omtalte et oplagt valg. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Cuba.

Søgemaskinen indsamler aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den rejse, som passer bedst til dine ønsker.

By | marts 6th, 2015|Kommentarer lukket til Storby- og badeferie på Cuba – 14 dage fra 12.650,-

About the Author: