Storbritannien er et STORartet ferieland

/Storbritannien er et STORartet ferieland

Storbritannien er et STORartet ferieland

Storbritannien er et STORartet ferieland

London har lange været en kæmpemagnet for feriegæster fra hele verden, men Storbritannien har utroligt meget andet at byde på. Det bliver der nu sat fokus på med kampagnen GREAT Britain.

En stor del af de mange millioner feriegæster, der hvert år besøger Storbritannien, når aldrig længere end til London. Ikke at der er noget galt med London. Tværtimod.

Men Storbritanniens andre attraktioner fortjener også et besøg – og med GREAT kampagnen håber briterne og Visit Britain, at gæster fra hele verden vil få øjnene op for landets mange seværdigheder og oplevelser.

Det er så dejligt på landet i Storbritannien

Ude på landet finder du en helt særlig atmosfære i Storbritannien. Et kuperet terræn med mange små billedskønne landsbyer, traditionelle pubs og de majestætiske herregårde giver et andet billede end det, de fleste kender fra London.

Også de gamle slotte og borge rundt om i landet er seværdige. Slottet lnwick i Northumberland er blevet en populær atrraktion efter det medvirkede i filmene om Harry Potter. En af de helt klassiske seværdigheder er Stonehenge, som allerede trækker en del feriegæster fra London længere ud på landet.

Besøg katedralbyerne i Storbritannien

Efter London er Edinburgh den mest eftertragtede by i Storbritannien, hvis man ser på antal besøg fra feriegæster. Også Liverpool ligger ret højt placeret i folks bevidsthed. Men ikke desto mindre er der en hel række af spændende byer, som mange uden for Storbritannien knap nok har hørt om.

Af de historisk vigtige katedralbyer med masser at byde på kan nævnes: Lincoln, York, Winchester og Salisbury. Der er også andre interessante byer som allerede har lidt bedre fat i gæsterne som Bath og Windsor. Visit Britain håber at kampagnen GREAT kan være med til at give mange af disse byer en mere prominent placering i turisternes bevidsthed.

Folk frygter at køre i den forkerte side

En af de ting, der gør det svært at lokke folk ud i landet, når der er på ferie i Storbritannien, er venstrekørsel. De fleste udlændinge, der rejser på ferie i Storbritannien, er som os danskere vant til at køre i højre side. Sidder rettet pludselig i den anden side, virker lejebilen lidt mere afskrækkende end ellers.

Visit Britain vil overbevise feriegæster om, at det ikke er svært at vænne sig til at køre i “den modsatte side”. Det er nok ikke nogen helt nem opgave. Nemmere er det i hvert fald at overbevise om, at Storbritannien har utroligt meget at byde på – også uden for London.

By | august 7th, 2013|Kommentarer lukket til Storbritannien er et STORartet ferieland

About the Author: