Stadig billige rejser i juli

/Stadig billige rejser i juli

Stadig billige rejser i juli

Stadig billige rejser i juli

Har du bestilt sommerferie? For mange er ferien nu i gang eller lige om hjørnet, men det er endnu ikke for sent at sikre dig selv eller familien en billig rejse sydpå. Rejs for eksempel med Bravo Tours i juli fra 3.148,-

Billige rejser i sommerferien

Rhodos, Algarve, Mallorca og Azorerne er bare nogle af destinationer blandt de aktuelle tilbud på rejser i juli. Hos Bravo Tours er der derfor stadig god mulighed for at give familien en uforglemmelig rejseoplevelse denne sommer.

I skrivende stund kan du for eksempel få en 7 dages rejse til Golden Sands Varna, Bulgarien fra kun 6.296 kr for 2 voksne. Det er dog for en rejse med ‘uspecificeret’ hotel uden pension, men der er også tilbud på rejser til bestemte hoteller i forskellige kategorier, som inkluderer blot morgenmad eller All inclusive. Heriblandt er også adskillige hoteller, som Bravo Tours beskriver som meget familievenlige med masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne.

Find billige rejser i sommerferien

Er du selv på udkig efter en billig rejse i juli eller senere på sommeren, kan du selv finde flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du billige charterrejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge søgemaskinen til at finde billige hoteller og fly, hvis du hellere vil sammensætte din egen rejse.

By | juli 7th, 2014|Kommentarer lukket til Stadig billige rejser i juli

About the Author: