Sri Lankas største klassikere med dansk rejseleder

/Sri Lankas største klassikere med dansk rejseleder

Sri Lankas største klassikere med dansk rejseleder

Sri Lankas største klassikere med dansk rejseleder

Ny grupperejse fra Check Point Travel med dansk rejseleder: Sri Lankas store klassikere kombineret med oversete perler og overraskende indslag. 15 dage fra kr. 17.995.

Det bedste af Sri Lanka

Programmet for Check Point Travel’s nye grupperejse lyder som en sikker opskrift på en uforglemmelig ferie. Du kan glæde dig til at opleve spændende nationalparker, endeløse rækker af te-marker, vidunderlige strande, farvestrålende huletempler, kongebyer og smukke ruiner.

Programmet er ifølge Check Point Travel nøje tilrettelagt i samarbejde med deres erfarne danske rejseledere. Det giver dig en ferie, hvor du er sikker på at komme omkring de fascinerende store klassikere, men også opleve oversete perler, du næppe ville opdage på egen hånd.

Der vil være god tid til at lade de mange nye indtryk bundfælde sig i afslappende omgivelser, når du bruger rejsens sidste dage på de smukke strande i den dejlige strandby Koggala.

15 dage fra kr. 17.995 pr. person ved 2 voksne.

Find flere billige grupperejser

En grupperejse med dansk rejseleder er et godt valg for dig, som vil være sikker på at få alle de bedste seværdigheder med, men gerne vil slippe for bekymringer om de praktiske rejseforberedelser.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde flere gode tilbud på grupperejser fra flere danske rejsebureauer.

By | august 7th, 2015|Kommentarer lukket til Sri Lankas største klassikere med dansk rejseleder

About the Author: