Sri Lanka og Maldiverne – kultur og badeferie i ét

/Sri Lanka og Maldiverne – kultur og badeferie i ét

Sri Lanka og Maldiverne – kultur og badeferie i ét

Sri Lanka og Maldiverne – kultur og badeferie i ét

En rejse fra Kipling Travel med en ideel kombination af kulturelle oplevelser på Sri Lanka og afslapning på øparadiset Maldiverne. Priser fra: 20.898,-

Oplevelser i verdensklasse

Drømmer du om en ferie med uforglemmelige kulturoplevelser? Så er Sri Lanka et oplagt rejsemål. Ø-staten gemmer på fascinerende kulturskatte, hvoraf otte steder er på UNESCO’s verdensarvsliste.

På denne rejse fra Kipling Travel besøger du blandt andet Sigiriya klippen med det imponerende klippefort, som har været et kæmpe kongepalads. Glæd dig også til at opleve Kandy, Sri Lankas buddhistiske centrum, og Minneriya Nationalpark, som er kendt for de store flokke af elefanter.

Efter nogle mindeværdige dage på Sri Lanka fortsætter rejsen til øgruppen Maldiverne. Her bor du på Paradise Island Resort & Spa, hvor programmet som navnet antyder, lyder på ren afslapning og en chance for at nyde fantastiske strande og koralrev.

Rejsens pris er inkl. flyrejsen.

Find flere billige rejser til eksotiske destinationer

Skal din næste ferie være noget ud over det sædvanlige? I søgemaskinen her på siden kan du finde endnu flere gode tilbud på rejser til spændende rejsemål i hele verden.

Brug også søgemaskinen til at finde de billigste priser på hoteller og fly.

By | august 12th, 2016|Kommentarer lukket til Sri Lanka og Maldiverne – kultur og badeferie i ét

About the Author: