Spar på til 1.000,- på sommerferie på Cypern

/Spar på til 1.000,- på sommerferie på Cypern

Spar på til 1.000,- på sommerferie på Cypern

Spar på til 1.000,- på sommerferie på Cypern

Den næste uge kan du hos Star Tour spare op til 1000 kr. på rejser til Cypern i sommersæsonen. Vælg blandt syv rejsemål og 53 hoteller på en af Middelhavets mest solsikre øer.

Ferier for alle på Cypern

Du skal ifølge Star Tour bestille din sommerferie på Cypern senest den 18. marts 2016 for at få rabat. Du kan spare kr. 1000,- pr. bestilling på alle rejser i perioden 19/8-9/9. Kan du ikke vente helt til sensommeren med at rejse, får du dog også kr. 500,- i rabat resten af sommersæsonen.

Med et bredt udvalg af hoteller og destinationer på Cypern har du gode chancer for at finde den helt rigtige ferie, hvad enten du rejse med eller uden børn.

Børnefamilier kan for eksempel vælge mellem to Blue Village Family Life børneklubber, skøn all inclusive, som er gratis for børn – ligesom træningen er for de voksne.

Til dig som rejser uden børn anbefaler Star Tour deres tre børnefri Sensimar Resorts, de syv Tæt på det meste hoteller for voksne eller det femstjernede Sensatori Aphrodite Hills med luksuriøs spa og golfbane.

Find flere billige rejser til Cypern

Er du ved at planlægge årets sommerferie? Brug søgemaskinen her på siden til at finde de bedste tilbud på rejser til Cypern eller andre solrige rejsemål.

Søgemaskinen indsamler rejsetilbud fra en bred vifte af rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på din ferie.

By | marts 11th, 2016|Kommentarer lukket til Spar på til 1.000,- på sommerferie på Cypern

About the Author: