Spar på storbyferier i foråret

/Spar på storbyferier i foråret

Spar på storbyferier i foråret

Spar på storbyferier i foråret

Foråret er et godt tidspunkt at tage på en storbyferie. Hos Apollo kan du lige nu finde billige rejser til nogle af verdens mest spændende storbyer som for eksempel New York, Rom og London. Rejs fra 1.588,-

Billige storbyferier i hele verden

Apollo har sammensat en række pakkerejser til dig, som er på udkig efter et godt tilbud på en storbyferie eller weekendrejse.

Blandt de mest populære mål for storbyferier i Europa med fly og hotel er ifølge Apollo London, Barcelona og Rom. Her kan du i skrivende stund for eksempel få 2 nætter i Barcelona fra 2.072 kr. eller 2 nætter i Rom fra 2.339 kr. Begge storbyer er rige på seværdigheder, shopping-muligheder og lækre gastronomiske oplevelser.

Det er dog ikke kun Europa, du kan rejse på storbyferie til med Apollo. I rejsebureauet program finder du også pakkerejser til New York, som ikke uden grund er blandt mange danskeres favoritrejsemål. 3 nætter fra 9.448 kr.

Find flere tilbud på storbyferier

Du kan selv søge efter flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på TravelForum, hvor du altid finder aktuelle priser fra en lang række danske rejsebureauer.

Mangler du inspiration til din næste rejse? Tag et kig i de mange rejsemålsbeskrivelser og tips her på siden.

By | april 14th, 2015|Kommentarer lukket til Spar på storbyferier i foråret

About the Author: