Spar op til kr. 9.500 på sommerferien i USA

/Spar op til kr. 9.500 på sommerferien i USA

Spar op til kr. 9.500 på sommerferien i USA

Spar op til kr. 9.500 på sommerferien i USA

Har du planer om at rejse med familien til USA eller Hawaii i sommerferien, skal du tjekke dette tilbud fra Check Point Travel. En rabat på 75 % rabat på flyrejsen for børn (2-11 år) kan for eksempel give jer en besparelse på hele 9.500 kroner på en rejse til Hawaii ved 2 voksne og 2 børn.

Billig sommerferie i USA

Når Check Point Travel lige tilbyder stor rabat på rejser til USA takket være en nedsat pris på børnenes flybilletter, er det en oplagt mulighed for at give familien en uforglemmelig rejseoplevelse.

På Check Point Travel’s rejse til Hawaii, hvor I starter med et stop i San Francisco, kan du for eksempel opnå en besparelse på hele 9.500 kroner ved 2 voksne og 2 børn. På denne rejse kan I se frem til en sommerferie med oplevelser i USA’s hyggeligste storby, San Francisco, før turen går videre til Big Island og Oahu på Hawaii. Her venter der jer vulkaner, regnskov og smukke strande. 14 dage fra kun kr. 14.995 pr. person. inklusiv fly, hoteller og billeje på Hawaii.

Dette er naturligvis ikke den eneste rejse til USA, som Check Point Travel giver rabat på lige nu. I rejsebureauets rejseprogram findes blandt andet også rejser til New York og Florida, samt kør-selv ferier i det vestlige USA.

Dette særlige rejsetilbud gælder til og med den 26. januar 2015 – eller så længe lager haves. Sommerferien er en af de mest eftertragtede perioder for rejser til USA, så vil du sikre familien en billig rejse, er det en god ide at slå til hurtigt.

Find flere billig rejser til USA

Skal sommerferien bruges på at udforske de mange seværdigheder i USA, er søgemaskinen her på TravelForum en god hjælp til at finde den billigste rejse.

I søgemaskinen finder du tilbud på rejser til destinationer i hele USA fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde priser på fly og hoteller enkeltvis.

By | januar 13th, 2015|Kommentarer lukket til Spar op til kr. 9.500 på sommerferien i USA

About the Author: