Spar op til kr. 1.200 på vinterferie i sol og varme

/Spar op til kr. 1.200 på vinterferie i sol og varme

Spar op til kr. 1.200 på vinterferie i sol og varme

Spar op til kr. 1.200 på vinterferie i sol og varme

Har du planer om at rejse til vinter? Hos Bravo Tours kan du spare op til kr. 1.200 på rejser til sydens sol og varme i oktober, november og december. Rejs fra kun kr. 2.198!

Somerferien er slut. Snart falmer skoven og kolde vinde vil varsle vinterens komme i Danmark. Men allerede nu kan du sikre dig en billig rejse til sol og varme, når kulden for alvor har gjort sit indtog herhjemme.

Bravor Tours har således netop nu tilbud på rejser til især de populære ferieområder Sharm El Sheikh og Hurghada i Egypten. Hertil kan du rejse i oktober fra kr. 2.198, november fra kr. 3.298 eller december fra kr. 2.998!

I både Sharm El Sheikh og Hurghada tilbyder Bravo Tours et bredt udvalg af hoteller, som alle kan danne rammen om en dejlig vinterferie i solen. Du vælger selv om ferien skal gå med ren afslapning ved poolen og stranden, eller om der eventuelt skal bruges tid på for eksempel at besøge nærliggende byer for at udforske de skønne restauranter, caféer og andre seværdigheder. Ligeledes findes der på de fleste hoteller også forskellige faciliteter, som for eksempel tennisbane, fitness og minigolfbane til at fordrive tiden med.

Læs mere om både Sharm El Sheikh og Hurghada her på TravelForum, og find endnu flere gode rejsetilbud til Egypten i søgemaskinen, som sammenligner priser fra en lang række danske rejsebureauer.

By | august 12th, 2013|Kommentarer lukket til Spar op til kr. 1.200 på vinterferie i sol og varme

About the Author: