Spar op til 50 % på rejser til Gran Canaria

/Spar op til 50 % på rejser til Gran Canaria

Spar op til 50 % på rejser til Gran Canaria

Spar op til 50 % på rejser til Gran Canaria

Spar op til 50 % på din rejse til Gran Canaria og tag en pause fra de travle vintermåneder. Rejser du med Spies inden jul, kan du nyde solen på maven fra kun 1.999,-

Rejs billigt i november og december

Er du allerede nu træt af vintermørket, er dette rejsetilbud fra Spies en chance for at få ladet batterierne op under sydens sol. Spies har således billige rejser til adskillige solrige og lune rejsemål i november og december. Spar op til 50 %, når du rejser inden jul.

Fra kun 1.999,- pr. person kan du for eksempel få en rejse til Gran Canaria, hvor du med afrejse fra Billund den 17/12 får 1 uge på Apartamentos Green Ocean. Det er ifølge Spies et lille, enkelt lejlighedshotel i San Augstin med et lille poolområde med pool og børnepool. I gåafstand fra hotellet finder du desuden stranden, restauranter og barer. Førpris 3.998,-

Spies har også tilbud på rejser til andre solrige destinationer i vinter med afrejse fra både Billund og København. Udover flere pakkerejser til Gran Canaria, kan du således finde tilbudsrejser til for eksempel Tenerife, Madeira og Phuket.

Find billige rejser til varmen online

Undslip dansk vintermørke og juletravlhed med en billig rejse til Gran Canaria eller et af de mange andre dejlige rejsemål i Syden. Gran Canaria er kun en forholdsvis kort flyvetur væk, men du kan også finde tilbud på rejser til mere fjerne, eksotiske rejsemål i søgemaskinen her på TravelForum.

Søgemaskinen indhenter aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan bruge den til at finde de billigste priser på fly og hoteller.

By | oktober 28th, 2014|Kommentarer lukket til Spar op til 50 % på rejser til Gran Canaria

About the Author: