Spar op til 5.000,- på vinterferie i varmen

/Spar op til 5.000,- på vinterferie i varmen

Spar op til 5.000,- på vinterferie i varmen

Spar op til 5.000,- på vinterferie i varmen

Star Tour er klar med programmet for vinteren 2016/2017. Kan du rejse i november og december? Bestil din vinterferie nu og spar helt op til 5.000,- på eksotiske, varme vinterferier.

Spar på tidlig vinterferie

Der er ingen grund til at sige farvel til sommervejret endnu! Kan du rejse på vinterferie allerede i november eller december, kan du ved at bestille senest mandag den 3. oktober kl. 10 spare op til kr. 5.000.

Brug weekenden på at afgøre om den lune sensommer skal forlænges med en rejse til en fjern eksotisk destination som Sri Lanka, Mexico eller Thailand, eller om det er på de altid populære Kanarieøer, at batterierne skal lades op med sol og varme.

Star Tour, som i øvrigt snart skifter navn til TUI, lover, at de har hoteller som passer til både dig som skal på parferie, aktiv ferie eller rejser med børn.

Tilbuddene er en del af Star Tour’s 72 timers vinterudsalg.

Find flere tilbud på solrige vinterferier

Finder du ikke et tilbud hos Star Tour, som passer til dine ønsker, kan du selv finde endnu flere billige rejser til solsikre destinationer den kommende vinter.

I søgemaskinen finder du aktuelle tilbud fra en bred vifte af danske rejsebureauer med pakkerejser til hele verden. Du kan naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde priser på fly og hoteller, hvis du selv vil sammensætte din ferie.

By | september 30th, 2016|Kommentarer lukket til Spar op til 5.000,- på vinterferie i varmen

About the Author: