Spar op til 20 % på din rejse til Madeira

/Spar op til 20 % på din rejse til Madeira

Spar op til 20 % på din rejse til Madeira

Spar op til 20 % på din rejse til Madeira

Frem til den 22. november kan du hos Hideaways spare op til 20 % på en rejse til Madeira med ophold på Quinta Splendida, hvor du bor omkranset af en botanisk have med udsigt til Atlanterhavet. Pris fra kr. 5.185,- pr. person.

Særtilbud på Madeira

For at benytte dette særtilbud skal du blot rejse i minimum en uge i perioden fra den 22. november og frem til den 26. december 2015 eller fra den 04. januar og frem til den 06. februar 2016.

Det er en chance for at skifte det triste danske vintermørke ud med det milde klima på Madeira, hvor du kan vælge at dase dagen lang eller tage på oplevelsesrige udflugter. Efter en lang med spændende sightseeing kan du for eksempel slappe af i hotellets SPA-afdeling, der er en af Madeiras største. Dette rejsetilbud inkluderer 1 x adgang til SPA’en.

Du får i det hele taget ekstra meget med i rejsens pris i dette tilbud. Opholdet er for eksempel med morgenmad og aftensmad (halvpension). Hvis du bestiller to uger eller mere, får du desuden en gratis picnic i den botaniske have på Quinta Splendida.

Bemærk at dette særtilbud på Madeira fra Hideaways ikke kan bestilles online. Bestil i stedet din rejse telefonisk på 3529 4646 eller via mail til info@hideaways.dk. Bestil senest den 22. november. Der er et begrænset antal pladser.

Find flere billige rejser til Madeira

Ønsker du at afkorte vinteren med en rejse til Madeira eller et andet lunt rejsemål? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud fra en lang række rejsebureauer.

By | november 17th, 2015|Kommentarer lukket til Spar op til 20 % på din rejse til Madeira

About the Author: