Spar op til 1.500 på rejser til sol og varme i april

/Spar op til 1.500 på rejser til sol og varme i april

Spar op til 1.500 på rejser til sol og varme i april

Spar op til 1.500 på rejser til sol og varme i april

Skal du have brugt de sidste feriedage inden maj, eller vil du bare gerne tage lidt forskud på sommeren? Så kan du på udvalgte afgange i april lige nu spare op til 1.500 kr. pr. person på rejser til sol og varme med Spies.

Tilbudsrejser i april

Er det soltimer og lune temperaturer, du drømmer om, er dette rejsetilbud noget for dig. Spies har sænket prisen på en række udvalgte hoteller og afgange i april.

Du kan blandt andet få gode rabatter på rejser til Gran Canaria, Tenerife, Malta, Costa Blanca og Dubai. Blandt rejserne med rabat er hoteller i flere forskelige klasser, og du kan både finde rejser velegnet til børnefamilier og par.

En betingelse for at få en rejse med rabat til Costa Blanca, Malta og Dubai er, at du skal have afrejse i perioden 1. – 19. april og have minimum 5 nætters ophold.

Med afgange fra Billund, Aalborg og København er dette er et tilbud til alle vintertrætte danskere. På Tenerife kan du ifølge Spies for eksempel se frem til 8 soltimer pr. dag og 23 graders varme. Skal det være endnu varmere, er det måske Dubai med op til 31 grader, du skal vælge.

Find flere billige rejser i foråret

Trænger du til lidt sol på næsen, kan du finde endnu flere billige rejser til solrige rejsemål i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, og du kan naturligvis også bruge den til at finde de billigste flybilletter og hoteller.

By | februar 6th, 2015|Kommentarer lukket til Spar op til 1.500 på rejser til sol og varme i april

About the Author: