Spar op til 1.500,- på rejser til Kap Verde

/Spar op til 1.500,- på rejser til Kap Verde

Spar op til 1.500,- på rejser til Kap Verde

Spar op til 1.500,- på rejser til Kap Verde

Lige nu kan du spare op til 1.500,- på rejser til solrige Kap Verden hos Star Tour. Nyd 1 uge med endeløse strande og masser af sol denne vinter fra kun 3.998,- pr. person.

Varme og solskin i vinterhalvåret på Kap Verde

Kap Verde er kendt for sine lange, lyse badestrande og rigelige solskinstimer, som også omfatter vinterhalvåret og dermed gør det lille ørige i Atlanterhavet til et oplagt rejsemål, når vintermørket sænker sig over Danmark.

En rejse til Kap Verde er perfekt for dig, som trænger til en ferie, hvor du bare kan slappe af ved poolen, spadsere i vandkanten eller læse en god bog i palmernes skygge. Ligeledes er der gode muligheder for at stille sulten i friske skaldyr og tage på spændende udflugter. Er du den lidt rastløse type, byder strandene på Kap Verde også på gode bølger og vind til at kite- og windsurfe. Under overfladen venter der desuden mange oplevelser for dig, som snorkler eller dykker.

Star Tour har lige nu tilbud på rejser til Kap Verde den kommende vinter med besparelser på op til 1.500,- pr. person. På Kap Verde har rejsebureauet et bredt udvalg af feriebyer og hoteller for rejsende i alle aldre og med eller uden børn. Rejs for eksempel 1/12 2014 i 1 uge fra kun 3.998,-

Find flere billige rejser til Kap Verde

Vil du også have sol og varme til vinter? Så er Kap Verde et godt bud på et feriemål, men du kan naturligvis også finde endnu flere billige rejser til mange andre solrige destinationer i søgemaskinen her på TravelForum.

Tag et kig i vores mange rejsemåls-beskrivelser, hvis du mangler inspiration til vinterens rejse.

By | september 17th, 2014|Kommentarer lukket til Spar op til 1.500,- på rejser til Kap Verde

About the Author: