Spar op 4.000,- på rejser til Maldiverne

/Spar op 4.000,- på rejser til Maldiverne

Spar op 4.000,- på rejser til Maldiverne

Spar op 4.000,- på rejser til Maldiverne

FolkeFerie har udvidet deres program med nye spændende rejsemål. Kan du rejse inden 30. marts, kan du for eksempel spare op til 4.000,- pr. person på rejser til det tropiske paradis på Maldiverne.

Badeferie på Maldiverne

Øgruppen Maldiverne i Det Indiske Ocean er berømt for sine kridhvide strande, krystalklare vand og flotte koralrev med en fantastisk mangfoldighed af farvestrålende fisk. Alt sammen kan du opleve på en badeferie med FolkeFerie, som giver op til 4000 kr. rabat på rejser til Maldiverne.

Dette er et rejsetilbud til de hurtige, som kan rejse inden 30. marts. Det er din chance for at tage hul på foråret med manér. Du kan således ifølge FolkeFerie glæde dig til at bo i din egen strandvilla på en kridhvid strand, få meter fra vandkanten. Her kan du nyde den storslåede solnedgang over havet fra terrassen i den varme aften.

Rejs for eksempel 30. marts. 10 dage for 25.292 kr. for 2 voksne. Du sparer 4.000 kr.

Find flere billige badeferier

Trænger du til en ferie med sol og varme? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv nemt finde endnu flere gode rejsetilbud.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du hurtigt kan finde de bedste priser på din næste drømmeferie.

By | marts 17th, 2015|Kommentarer lukket til Spar op 4.000,- på rejser til Maldiverne

About the Author: