Spar op 3000 kr. til på sommerferien

/Spar op 3000 kr. til på sommerferien

Spar op 3000 kr. til på sommerferien

Spar op 3000 kr. til på sommerferien

Stoler du på, at det danske sommervejr arter sig i skolernes sommerferie? Ellers kan du lige nu spare op til 3.000,- pr. bestilling på rejsen sydpå hos Spies.

Billige rejser i juli og august

Ifølge Spies kan du få stor rabat på hele 234 hoteller på solrige destinationer ved Middelhavet eller på De Kanariske Øer i juli og august.

I programmet for sommerferieperioden har Spies for eksempel rejser til adskillige græske destinationer som Kos, Kreta og Rhodes. Ligeledes er Spanien naturligvis også rigt repræsenteret med for eksempel rejser til Mallorca, hvor du kan i skrivende stund kan få 3000 kr. rabat på en ferie på det børnevenlige Alcudia Garden, som ligger nær den byens lavvandede sandstrande og det turkisblå hav.

Det er dog ikke kun børnfamilierne, som kan sikre sig et gode rejsetilbud i sommerferien. Der er for eksempel også gode rabatter at hente på rejser til Madeira. På den portugisiske atlanterhavsø kan du for eksempel indlogere dig på The Cliff Bay Resort, der ifølge Spies er et komfortabelt luksushotel med alle faciliteter. Perfekt til dig, som trænger til at koble af og blive forkælet med god mad og spabehandlinger.

Find flere billige sommerferier

Det er et godt tidspunkt at bestille sommerferien på, hvis du vil sikre dig plads på et af de populære steder til en god pris. Du kan selv finde endnu flere stærke tilbud i søgemaskinen.

By | januar 16th, 2017|Kommentarer lukket til Spar op 3000 kr. til på sommerferien

About the Author: