Spar kr. 1500 på rundrejse i Japan

/Spar kr. 1500 på rundrejse i Japan

Spar kr. 1500 på rundrejse i Japan

Spar kr. 1500 på rundrejse i Japan

Stjernegaard Rejser har efter en gunstig valutaudvikling valgt at reducere prisen på deres Japan-rundrejse med kr. 1.500. Det er din chance for at opleve Japans efterårsfarvesymfoni og mange seværdigheder på en 12 dages rundrejse til reduceret pris. Rejs d. 13. – 24. november 2014 fra 27.400 kr.

Rundrejse i Japan

På denne 12 dages rundrejse kan du ifølge Stjernegaard Rejser glæde dig til at opleve en utrolig farvepalet af efterårsnuancer i tempel- og slotshaver i blandt andet Japans gamle kejserby, Kyoto, som også byder på et væld af andre spændende kulturoplevelser. I vil desuden opholde jer i Tokyo, hvor du kan se frem til at udforske storbyens fascinerende arkitektur, fremragende museer og verdens største fiskemarked.

Rundrejsen i Japan er med dansk rejseleder, som også følger med på udflugterne til for eksempel Hiroshima, den hellige ø Miyajima, Nara, til Miho-museet i bjergene øst for Kyoto og ikke mindst til Japans vartegn Mt. Fuji. Derudover er denne rundrejse med rejseleder også en chance for at opleve hverdagens Japan og besøge steder, som turister normalt ikke finder. Sidst men ikke mindst byder en rejse til Japan også på en masse spændende kulinariske oplevelser, der er således mange fællesmåltider inkluderet i denne rundrejse, og derudover rejselederen tilbyder ifølge Stjernegaard Rejser derudover en pakke med fælles spisning af de øvrige måltider.

Rundrejsen ‘Solgudens ø-rige’ inkluderer blandt andet fly t/r, hoteller, transport, dansk rejseleder, alle udflugter og entreer som nævnt i programmet.

Find flere billige rundrejser

En rundrejse med dansk rejseleder er en god mulighed for at få mest muligt ud af din rejse på et nyt og eksotisk rejsemål som Japan. Brug søgemaskinen her på TravelForum til at finde endnu flere gode tilbud på rundrejser i Japan.

Søgemaskinen finder billige rundrejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du naturligvis også kan bruge den til at finde de billigste fly og hoteller, hvis du hellere selv vil sammensætte din rejse.

By | maj 28th, 2014|Kommentarer lukket til Spar kr. 1500 på rundrejse i Japan

About the Author: