Spar kr. 1000 på sensommer ved Middelhavet

/Spar kr. 1000 på sensommer ved Middelhavet

Spar kr. 1000 på sensommer ved Middelhavet

Spar kr. 1000 på sensommer ved Middelhavet

Der er mange fordele ved at holde ferie uden for højsæsonen. Lige nu kan du desuden hos Star Tour spare 1.000,- pr. person på rejser til Middelhavet i sensommeren.

Fred og ro på rejsemålet

Dette rejsetilbud fra Star Tour gælder udvalgte hoteller og afgange i perioden 6/8 – 30/9. Ikke blot kommer du billigere afsted i denne periode, du kan også se frem til en ferie, hvor der er mere fred og ro på rejsemålet.

Færre medrejsende i sensommeren giver ikke kun frit valg ved solstolene, men også bedre plads ved seværdigheder, på restauranter og så videre. På en ferie i sensommeren vil du også tit opleve, at de lokale møder dig med større overskud i hverdagen. Endelig er en rejse i sensommeren også en chance for at undgå den værste hede, så det er mere behageligt at bevæge sig omkring.

I skrivende stund har Star Tour rejser i sensommeren til en række destinationer i Tyrkiet ved Antalya- og Marmariskysten samt på Bodrumhalvøen. Du kan ifølge Star Tour spare 1.000.- pr. person ved bestilling frem til 5. juni 2014.

Find flere billige rejser i sensommeren

Der er ofte gode tilbud på rejser uden for skoleferien, men det kan alligevel godt betale sig at være ude i god tid for at sikre sig plads de bedste steder.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde tilbud på charterrejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde de billigste fly og hoteller.

By | maj 27th, 2014|Kommentarer lukket til Spar kr. 1000 på sensommer ved Middelhavet

About the Author: