Spar kr. 1000 på rejser til Dansk Vestindien

/Spar kr. 1000 på rejser til Dansk Vestindien

Spar kr. 1000 på rejser til Dansk Vestindien

Spar kr. 1000 på rejser til Dansk Vestindien

Stjernegaard Rejser tilbyder lige nu en rabat på kr. 1000 pr. person på alle deres rejser til Dansk Vestindien. Bestil din rejse inden d. 10. april 2014 og glæd jer til en ferie med spændende dansk historie og nogle af verdens bedste strande.

Det tabte paradis

Stjernegaard Rejser har et bredt udvalg af rejser til Dansk Vestindien og dette rejsetilbud gælder dem alle. Rejsebureauets mest populære rundrejse til den tidligere danske koloni er rejsen “Det tabte paradis” til St. Croix og St. Thomas. På denne rundrejse bestemmer I selv om I vil rejse på egen hånd eller benytte muligheden for at tage på spændende udflugter med danske rejseledere.

Udflugtsprogrammet inkluderer ifølge Stjernegaard Rejser fem halvdagsudflugter og en heldagsudflugt, hvor I kan se frem til ø-rundture og blandt andet besøg på det berømte Cruzan destilleri, hvor I lærer om rom-produktionen og naturligvis får mulighed for at smage på varerne. Heldagsudflugten går til St. John, hvor I blandt andet oplever Trunk Bay, som er på listen over verdens 10 smukkeste strande og de gamle sukkermøller.

Pris for denne 15 dages rejse med eller uden dansk rejseleder: fra kr. 13.990 (rabat ikke fratrukket)

Der er ifølge Stjernegaard Rejser tale om et begrænset antal pladser, hvor man i samarbejde med British Airways tilbyder rabat, så tøv ikke for længe med at bestille din rejse til Dansk Vestindien. Gælder for afrejse i perioden 1. april – 31. oktober 2014.

Find fler ebillige rejser til Dansk Vestindien

Drømmer du også om en rigtig ferie med rigtige bounty-strande og spændende seværdigheder? I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere billige rejser til Dansk Vestindien og de andre caribiske øer.

Søgemaskinen indsamler rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan bruge den til at finde de billigste flybilletter og hoteller.

By | april 1st, 2014|Kommentarer lukket til Spar kr. 1000 på rejser til Dansk Vestindien

About the Author: