Spar 650,- på sommerrejser til Koh Samui i Thailand

/Spar 650,- på sommerrejser til Koh Samui i Thailand

Spar 650,- på sommerrejser til Koh Samui i Thailand

Spar 650,- på sommerrejser til Koh Samui i Thailand

C&C Travel giver resten af marts måned 650 kr. i rabat per person på deres populære sommerafgange til Koh Samui i Thailand. 17 dages rejse fra 10.990,-

Afslapning og oplevelser i Thailand

Koh Samui er en af Thailands mest populære ferieøer, som byder på fantastiske strande, klart vand og kokospalmer. Udover afslappende dage på de skønne strande, kan du bruge ferien på shopping, vandsportsaktiviteter og natteliv.

Du skal bo på Samui Natien Resort, som ifølge C&C Travel ligger i den rolige ende af Chaweng Beach. Det hyggelige hotel ligger lige ved stranden omgivet af en dejlig tropisk, og du er tæt på shopping muligheder og nattelivet. Du kan mod tillæg vælge et andet hotel.

Vil du ikke bruge hele ferien i Thailand på stranden, er der ifølge C&C Travel masser af muligheder for spændende udflugter fra Koh Samui. Tag for eksempel en dagstur til Koh Tao, som er et af de bedste steder at snorkle i Thailand eller udnyt de mange muligheder for at tage på trekking- og safariture på Koh Samui.

På grund af den stigende dollarkurs, stiger prisen på rejserne hos C&C Travel en smule. Rejsebureauet giver dog i hele marts måned en ekstra rabat på 650 kr per person på blandt andet deres sommerrejser til den thailandske ferieø.

Der er afrejser i juni og juli.

Find flere billige rejser til Thailand

Er du på udkig efter en billig sommerferie? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv nemt finde endnu flere gode tilbud på rejser til Thailand og andre eksotiske rejsemål.

Bestil din ferie i god tid før den stigende dollarkurs slår igennem på priserne.

By | marts 20th, 2015|Kommentarer lukket til Spar 650,- på sommerrejser til Koh Samui i Thailand

About the Author: