Spar 500,- på håndplukkede ferieboliger i Kroatien

/Spar 500,- på håndplukkede ferieboliger i Kroatien

Spar 500,- på håndplukkede ferieboliger i Kroatien

Spar 500,- på håndplukkede ferieboliger i Kroatien

Hideaways tilbyder nu også hoteller og ferieboliger med charme og sjæl i Kroatien. Som et særligt introduktionstilbud kan du få kr. 500 i rabat per bestilling.

Fantastisk kultur og natur i Kroatien

Det er ikke uden grund, at Kroatien de senere år er blevet en feriefavorit blandt danskerne. Her kan man ikke blot nyde godt af et solrige og varmt klima, men også opleve smuk natur og spændende kultur i en klasse for sig.

Hideaways, som har specialiseret sig i at håndplukke unikke hoteller og ferieboliger med charme og sjæl, har været i Kroatien og kan nu tilbyde en bred vifte af nye “gemmesteder”. Her kan du slappe af i skønne omgivelser og tage på oplevelsesrige udflugter.

Glæd dig blandt andet til svømmeture i krystalklart vand, storslåede natur med eventyrlige panoramaudsigter, samt naturligvis lækker gastronomi.

Ligesom ved de andre rejsemål hos Hideaways, har du i Kroatien valgfri afrejsedato og rejselængde.

For at udnytte dette introduktionstilbud skal du blot bestille din rejse til Kroatien senest fredag d. 29. januar og benytte kampagnekoden: KROATIEN ved bestilling.

Læs mere om ferieboligerne og bestil din rejse til Kroatien hos Hideaways

Find flere rejser til Kroatien

Er du ved at planlægge familiens sommerferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere gode tilbud på rejser til Kroatien og alle de andre danske feriefavoritter.

By | januar 25th, 2016|Kommentarer lukket til Spar 500,- på håndplukkede ferieboliger i Kroatien

About the Author: