Spar 40% på rejser til Tenerife

/Spar 40% på rejser til Tenerife

Spar 40% på rejser til Tenerife

Spar 40% på rejser til Tenerife

Forlæng sommeren med en billig rejse til Tenerife i efteråret. Star Tour har netop nu rejseudsalg med tilbud på blandt andet Tenerife, hvor du kan spare op til 40% på rejser i oktober og november.

Tenerife er som den smukkeste af De Kanariske Øer et oplagt rejsemål, når efterårets regn og rusk når til Danmark. På Tenerife kan I i stedet nyde en ferie med afslapning på dejlige sandstrande og udflugter til charmerende byer eller spændende natur som f.eks. vulkanen Teide.

På Tenerife kan I vælge mellem ferielejligheder og hoteller, som ifølge Star Tour er familievenlige. Tag f.eks. familien med til hotellet El Duque, som ligger i det elegante område Playa de Fañabe med nem adgang til både shoppingcenter og strande.

Star Tour’s rejseudsalg omfatter rejser til Tenerife i oktober og november fra afgange Aalborg, Billund og Københavns Lufthavn.

Rejseudsalget hos Star Tour omfatter ikke kun rejse til Tenerife, men også billige rejser til blandt andet Gran Canaria og Mallorca.

Find mere inspiration til rejser i efteråret her på TravelForum, hvor du finder gode rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | september 23rd, 2013|Kommentarer lukket til Spar 40% på rejser til Tenerife

About the Author: