Spar 3.000,- på rejse til naturskønne Borneo

/Spar 3.000,- på rejse til naturskønne Borneo

Spar 3.000,- på rejse til naturskønne Borneo

Spar 3.000,- på rejse til naturskønne Borneo

Booker du senest 11. august, kan du hos Check Point Travel spare kr. 3.000 på en rejse til eventyrlige Borneo. Glæd dig til junglesafari, mødet med eksotiske dyr og meget mere. 14 dage fra kr. 13.995

Naturparadiset Borneo

Det er en kampagne fra velrenomerede Qatar Airways, der giver Check Point Travel mulighed for at give dig 3.000,- i rabat på deres rejse “Naturparadiset Borneo”. Tilbuddet gælder dog kun ved bestilling senest 11. august 2016.

På Borneo skal I på en fantastiske rundrejse i den nordlige provins Sabah. Rejsen starter dog i pulserende Kuala Lumpur, hvor der er rig lejlighed til at gå på opdagelse i storbyens farverige templer og eksotiske butikker.

Regnskov og idylliske tropeøer

Dernæst venter dage med masser af store naturoplevelser. Glæd dig for eksempel til en tredages tur dybt ind i regnskoven, hvor I udforsker både til fods og på sejlture ad floderne. Der er også indlagt et besøg ved et rehabilitationscenter, hvor man forsøger at hjælpe den den truede orangutang.

Resten af rundrejse byder på blandt andet Sydøstasiens højeste bjerg, trækronevandring 40 meter over jorden, lokalt landsbyliv og medicinplanter. Rejsen sluttes af med afslapning på en tropeø omgivet af turkisblåt vand.

Normalpris ved 2 voksne kr. 16.995. Nu kun kr. 13.995

Du kan selv finde endnu flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på siden.

By | august 5th, 2016|Kommentarer lukket til Spar 3.000,- på rejse til naturskønne Borneo

About the Author: