Spar 2000 kr. på rejse til Argentina

/Spar 2000 kr. på rejse til Argentina

Spar 2000 kr. på rejse til Argentina

Spar 2000 kr. på rejse til Argentina

Ugens stærkeste tilbud hos C&C Travel er en 13 dages rejse til tangoens land, Argentina, fra kun 18.990 kr. Bestiller du din rejse i juni trækkes der yderligere 2.000 kr. fra prisen.

Tango og gletchere

Denne rejse til Argentina byder på en bred vifte af kultur og naturoplevelser, som spænder lige fra hed tango i Buenos Aires til iskolde gletchere i Lago Argentina.

C&C Travel har sammensat en rejseplan, hvor du kommer omkring mange af de største seværdigheder i Argentina og samtidig har god tid til at udforske på egen hånd. Det er ifølge rejsebureauet desuden muligt at skræddersy rejseplanen, hvis du har specielle ønsker.

Rejsen starter i Buenos Aires – Argentinas hovedstad, hvor der venter der masser af kulturelle oplevelser. Derefter er der store naturoplevelser på programmet med besøg ved blandt andet Lago Argentina, Argentinas største sø, hvor der venter dig uforglemmelige møder med kæmpestore gletchere. Har du mod på det, er der mulighed for at tage på trekking op på gletcherisen med guide.

Et andet naturhøjdepunkt på din rejse vil uden tvivl være turen til Iguazu vandfaldene, som du skal opleve fra både den brasilianske og argentinske side.

Rejsens pris inkluderer blandt andet fly t/r, 10 hotelovernatninger med morgenmad og udflugter ved Iguazu.

Flere billige rejser til Argentina

Drømmer du om en oplevelsesrig ferie i Argentina, eventuelt som udgangspunkt for en større rejse i Sydamerika? I søgemaskinen her på siden kan du nemt selv finde flere billige rejser til Argentina og andre sydamerikanske lande.

By | juni 12th, 2015|Kommentarer lukket til Spar 2000 kr. på rejse til Argentina

About the Author: