Spar 2.800 kr. på operarejse til i Verona

/Spar 2.800 kr. på operarejse til i Verona

Spar 2.800 kr. på operarejse til i Verona

Spar 2.800 kr. på operarejse til i Verona

Oplev fantastiske open air-operaer i Veronas amfiteater og kom på spændende udflugter til Borghetto, Milano, Gardasøen og Como-søen. 4 dages rejse fra kun kr. 3.698 hos Albatros Travel, du sparer 2.800 kr. Afrejse 8. august 2014

Opera i romersk amfiteater

Det er ifølge Albatros Travel en helt særlig og meget folkelig oplevelse at se en operaforestilling under åben himmel i det antikke romerske amfiteater i Verona. På denne operarejse får I sågar fornøjelsen to gange, når I skal se både Carmina Burana og Aida på henholdsvis dag 2 og 3 af denne rejse til Verona.

Udover operaforestillingerne bliver der også tid til at tage med den danske rejseleder på udflugter til den lille hyggelige middelalderby Borghetto, Gardasøen og Como-søen, ligesom der også er afsat tid til I på egen hånd kan gå på opdagelse. Der er desuden også mulighed for at købe en ekstra udflugt til en af områdets vingårde, hvor I både kan lære om og smage på den liflige drik.

I skal flyve med SAS til og fra Milano, hvor der ved udrejsen efter ankomst er afsat tid til at se nogle af byens mange seværdigheder, før turen går videre til hotellet ved Verona.

Denne populære operarejse hos Albatros Travel er udsolgt på nær afrejsen 08-08-2014, hvor Albatros Travel i skrivende stund har specialtilbud på kr. 3.698, en rabat på kr. 2.800.

Find flere billige operarejser online

Vil du have en operaoplevelse ud over det sædvanlige, kan du selv finde endnu flere tilbud på operarejser til Italien i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du også masser af andre spændende tilbud på temarejser til hele verden fra en lang række danske rejsebureauer.

By | juli 24th, 2014|Kommentarer lukket til Spar 2.800 kr. på operarejse til i Verona

About the Author: