Spar 2.000,- på rejser til Goa

/Spar 2.000,- på rejser til Goa

Spar 2.000,- på rejser til Goa

Spar 2.000,- på rejser til Goa

Apollo Rejser giver dig nu chancen for at rejse til populære Goa i Indien med kr. 2.000,- rabat pr. voksen på udvalgte afgange. Afrejse i perioden 23/10-27/11 fra Kastrup.

Billige rejser til Goa

En ferie i indiske Goa har stranden som det naturlige omdrejningspunkt, men ferien byder også på masser af muligheder for at udforske spændende restauranter og markeder.

Apollo Rejser tilbyder et bredt udvalg af hoteller i indiske Goa. Fra 7.441 kr. pr. person kan I for eksempel rejse til det nnordlige Goa med ophold på hotellet River Side Regency, et familiedrevet hotel i gå afstand til stranden, hvor personalet ifølge Apollo gør alt for at gæsterne skal trives.

Er det en ferie med luksus og forkælelse I drømmer om, er The O Hotel Goa et dyrere men oplagt valg. Her bor I på et elegant designhotel, beliggende direkte på Candolimstranden. I kan desuden se frem til afslappende dage på hotellet, som har masser af grønne områder og har en pool med gratis solstole og parasoller. Hotellet har desuden 3 restauranter. Priser fra 10.891 kr. når I rejser to personer sammen.

Betingelsen for at benytte dette tilbud er, at I booker jeres rejse hos Apollo senest 7. september.

Find flere billige rejser til Goa

Trænger I til en afslappende badeferie ved lange, varme sandstrande? I søgemaskinen her på TravelForum er det nemt selv at finde flere billige rejser til Goa og andre rejsemål.

Rejse-søgemaskinen indsamler tilbud på rejser fra en bred vifte af danske rejsebureuaer, ligesom I her også finder de billigste fly og hoteller.

By | september 5th, 2014|Kommentarer lukket til Spar 2.000,- på rejser til Goa

About the Author: