Spar 1000,- på solsikre Malta

/Spar 1000,- på solsikre Malta

Spar 1000,- på solsikre Malta

Spar 1000,- på solsikre Malta

Lyst til en sommerferie med gyldne sandstrande, azurblåt hav, enestående natur og levende kultur? Folkeferie giver dig en rabat på 1.000 kr. pr. booking og mulighed for at få op til 50% børnerabat på sommerferier på solsikre Malta – tilbuddet gælder også i skolernes sommerferie!

Sommerferie på Malta

For at udnytte dette rejsetilbud skal du bestille senest 29/2 og rejse fra 30. april – 16. oktober. Tilbuddet gælder altså også i skolernes sommerferie!

Folkeferie har 30 års erfaring med at arrangere rejser til den solrige middelhavsø og kan tilbyde dig ophold på deres eget feriecenter på Malta.

Du kan således bo i en af over 150 ferielejligheder på Mellieha Holiday Centre, hvorfra der ifølge Folkeferie er blot 300 meter til en af øens bedste sandstrande, samt et væld af faciliteter såsom stor udendørs pool, restauranter, bar, supermarked, tennisbane, fitnessrum og danske rejseledere.

Malta er ikke blot kendt for dejlige strande og et klima, som indbyder til badeferier. Øen er også et kendt som et af de bedste rejsemål for dykkerferier i Europa, ligesom du kan tage på et væld af spændende udflugter til historiske og kulturelle seværdigheder.

Spar 1000 kr. pr. booking på 7-og 14-dages charterrejser. Børn fra 2-17 år får 50% i børnerabat på Mellieha Holiday Centre v/min. 2 betalende voksne.

Find flere billige rejser til Malta

Er du på jagt efter en billig sommerferie med sol og varme? Malta er bare et af de mange rejsemål, du kan søge på i søgemaskinen her på TravelForum.

By | februar 7th, 2016|Kommentarer lukket til Spar 1000,- på solsikre Malta

About the Author: