Spar 1000 kr på drømmerejse til Californien

/Spar 1000 kr på drømmerejse til Californien

Spar 1000 kr på drømmerejse til Californien

Spar 1000 kr på drømmerejse til Californien

Udforsk Californiens pulserende storbyer og oplev det vestligste USA’s fantastiske naturområder med lange kyststrækninger, høje bjerge og smukke vindale. 12 dages kør-selv ferie fra USAdventures.dk fra 14.495 kr inkl. fly og udflugtspakke.

Las Vegas, San Francisco, Highway 1 og Los Angeles

På denne kør-selv ferie er der inkluderet 5 dages billeje, som giver dig masser af muligheder for at udforske Californiens seværdigheder i dit eget tempo.

Glæd dig blandt andet til at opleve den farverige spilleby Las Vegas, en scenisk flyvetur over Grand Canyon og en guidet rundtur i Grand Canyon nationalpark og stemningsfulde San Francisco, hvor der er inkluderet en tur til den berømte fængselsø Altcatraz. Sidst men ikke mindst kan du se frem til køreturen på egen hånd ad Highway 1 via Monterey og Carmel til San Simeon, og derfra til Los Angeles via Santa Barbara. I englenes by får du et 48 timers buspas, så du nemt kan komme rundt til alle storbyens seværdigheder og spændende bydele som Beverly Hills og Santa Monica.

Der er ifølge USAdventures.dk mulighed for forlængelse på alle overnatningsstederne.

Booker du din rejse til Californien senest d. 17. marts 2017, kan du spare 1000 kr. pr. person.

Flere tilbud på bilferier i USA

Du kan finde meget mere inspiration til en bilferie i USA her på TravelForum. Hold også øje med vores rejsetilbud, hvor vi regelmæssigt omtaler særtilbud på rejser til Californien og resten af USA.

By | marts 3rd, 2017|Kommentarer lukket til Spar 1000 kr på drømmerejse til Californien

About the Author: