Spar 1000 kr. på din rejse til Californien

/Spar 1000 kr. på din rejse til Californien

Spar 1000 kr. på din rejse til Californien

Spar 1000 kr. på din rejse til Californien

Bestiller du din kør-selv ferie i Californien og det vestlige USA hos USAdventures.dk senest den 25. november, sparer du 1000 kr. pr. person.

Kombiner storbyliv med storslået natur i det vestlige USA

En kør-selv ferie i Californien og det vestlige USA er en chance for at opleve de mange seværdigheder og attraktioner i filmbyen Los Angeles, det stejle San Francisco og det eventyrlige Las Vegas som for eksempel Universal Studios, Golden Gate Bridge, Alcatraz og kæmpestore kasinoer og meget meget mere.

Men det vestlige USA byder også på med brede sandstrande og ikke mindst storslåede nationalparker som Grand Canyon, Yosemite, Bryce, Antelope, Zion, Redwood og Death Valley.

USAdventures.dk har mange forskellige pakkerejser med fly, udflugtspakke og billeje. På den 21 dages rejse ‘Vestens højdepunkter’ oplever du for eksempel både de spektakulære naturområder Grand Canyon, Bryce Canyon og Yosemite samt de spændende storbyer Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Ikke nok med det så får du også chancen for at køre langs Stillehavskysten ad den legendariske Highway 1, ligesom USAdventures.dk har inkluderet nogle udflugter, som ellers ofte er udsolgte – heriblandt Alcatraz.

Book din rejse til Californien senest den 25. november 2016 og spar du 1000 kr. pr. person.

Find flere billige rejser til USA

Udbuddet af rejser til USA med danske rejsebureauer er bredt. Brug selv søgemaskinen her på siden til at finde endnu flere gode tilbud på både kør-selv ferier og andre typer rejser.

By | november 14th, 2016|Kommentarer lukket til Spar 1000 kr. på din rejse til Californien

About the Author: