Spar 1.000,- på safarirejse i Tanzania

/Spar 1.000,- på safarirejse i Tanzania

Spar 1.000,- på safarirejse i Tanzania

Spar 1.000,- på safarirejse i Tanzania

Ønsker du at opleve verdens mest fascinerende dyreliv med egne øjne? Kipling Travel har lige nu tilbud på deres Tanzania-Zanzibar rejser i 2017. Ved bestilling 15. december får du din rejse til 2016 priser, hvilket er en besparelse på 1.000 kr. pr person i snit.

Tanzania safari og Zanzibar badeferie

På denne 15-dages safarirejse oplever du Tanzanias bedste nationalparker, hvor Kipling Travel blandt andet har valgt at inkludere tre nætter på selve Serengeti – måske verdens bedste safariområde, som udover de smukke landskaber byder på en stor koncentration af verdens mest imponerende dyr. Glæd dig dog for eksempel også til at besøge Ngorongoro vulkankrateret, som ligeledes er hjem for et enestående dyreliv, der spænder lige fra flamingoer til løver.

Vil du se Serengetisletten ovenfra, har du ifølge Kipling Travel mulighed for at tilkøbe en ballonsafari. Er du interesseret i at opleve den fascinerende masai-kultur? Så kan du også tilkøbe et besøg i en masai-landsby, hvor folket i de traditionelle perlebesatte røde klæder ved at fremviser kultur og skikke har fået en indtægtsmulighed.

Efter de uforglemmelige safarioplevelser sluttes rejsen af med en badeferie på Zanzibar badeferie, hvis dejlige strande indbyder til ren afslapning. Vil du ikke opholde dig ved og i vandet alle dagene, er der mange muligheder for at tage på udflugter på egen hånd. Mens Tanzania byder på fantastisk dyreliv på savannen, kan du på Zanzibar glæde dig til at udforske det farverige liv under havoverfalden ved snorkling og på dykkerture.

Spar op til kr. 1000,- pr. person i 2017 ved bestilling og betaling inden den 15. december 2016.

Find flere tilbud på safarirejser

Planlægger du dit livs drømmerejse? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på safarirejser i Afrika og mange andre temarejser fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

By | september 2nd, 2016|Kommentarer lukket til Spar 1.000,- på safarirejse i Tanzania

About the Author: