Spar 1.000,- på bilferie i Florida

/Spar 1.000,- på bilferie i Florida

Spar 1.000,- på bilferie i Florida

Spar 1.000,- på bilferie i Florida

Oplev det bedste af Florida på en kør-selv ferie fra Jysk Rejsebureau, hvor du både kan nyde det tropiske klima på South Beach i Miami og i ø-paradiset, Key West samt glæde dig til store oplevelser i nationalparken Everglades. 10 dage fra 6.495,-

Det bedste af Florida

Denne bilferie i Florida giver jer masser af tid til på egen hånd at udforske det bedste Solskinsstaten har at byde på i form af byliv, seværdigheder og naturoplevelser.

I starter i Miami, hvor det er oplagt at udnytte de fantastisk shopping-muligheder og muligheden for at udforske gourmetrestauranter. I har også god tid til at gå på eventyr i de forskellige bydele og nyde den berømte strand, før jeres rejse fortsætter sydpå mod det tropiske ø-paradis, Key West. Resten af bilferien i Florida byder på en god blanding af lækre badestrande og oplevelser i for eksempel Everglades og forlystelsesparkerne ved Orlando.

Jysk Rejsebureau har sørget for at reservere alle hotelovernatninger på forhånd. Så I skal bare koncentrere jer om at nyde rejsen rundt i Florida i jeres lejet bil (som er med i prisen). Udover de 8 hotelovernatninger og billeje inkluderer rejsens pris naturligvis også flybillet, København – Miami t/r. Børnepris fra 3.795,-

Find flere billige bilferier i USA

Der er næppe nogen tvivl om, at en bilferie er den bedste måde at opleve Florida og det øvrige USA på. Det giver en stor grad af frihed til at opsøge netop de seværdigheder, der interesserer jer mest.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på bilferier i USA fra en lang række danske rejsebureauer.

By | august 22nd, 2014|Kommentarer lukket til Spar 1.000,- på bilferie i Florida

About the Author: