Spar 1.000 kr. på rundrejse i Myanmar – De gyldne pagoders land

/Spar 1.000 kr. på rundrejse i Myanmar – De gyldne pagoders land

Spar 1.000 kr. på rundrejse i Myanmar – De gyldne pagoders land

Spar 1.000 kr. på rundrejse i Myanmar – De gyldne pagoders land

Oplev det uspolerede og autentiske Myanmar på denne rundrejse fra Vitus Rejser, som netop har sat prisen ned med kr. 1.000,- pr. person.

Rundrejse i Myanmar

På denne rundrejse i Myanmar, det tidligere Burma, vil du komme til at oplev både den fantastiske kultur og natur i et af verdens mest enestående lande.

Du kan ifølge Vitus Rejser blandt meget andet glæde dig til at opleve seværdighederne i storbyen Yangon, landets tidligere hovedstad, en spændende flodsejlads fra Mandalay til Bagan, hvor der venter dig et af verdens største tempelområder. På en af verdens smukkeste søer, Inle-søen, får du desuden et indblik i den enestående vandverden med flydende haver og huse bygget på pæle.

Myanmar er et land i hastig foranring, og dette er en chance for at nå at opleve det uspolerede og autentiske Myanmar, hvor det endnu er næsten som at rejse tilbage i tiden.

Afrejse 22/1 – 2016, pris fra kr. 19.995. Du sparer kr. 1000.

Flere tilbud på rundrejser

En rundrejse med dansktalende rejseleder er en god måde at opleve et nyt eksotisk rejsemål. Så er du sikker på at få besøgt de bedste seværdigheder og skal ikke selv bekymre dig om de praktiske forberedelser.

Find flere billige rundrejser i hele verden i søgemaskinen her på siden.

By | oktober 2nd, 2015|Kommentarer lukket til Spar 1.000 kr. på rundrejse i Myanmar – De gyldne pagoders land

About the Author: