Sommerrabat på rejser til USA

/Sommerrabat på rejser til USA

Sommerrabat på rejser til USA

Sommerrabat på rejser til USA

USAdventures.dk giver lige nu en sommerrabat på 500 kr. pr. person på alle rejser og afrejsedatoer. Vælg mellem rejser med alt fra verdensklasse strande i Florida til fantastiske nationalparker i Californien.

Kør-selv og rundrejser i USA

For at udnytte dette tilbud, skal du blot bestille din rejse til USA senest den 24. juni 2016.

Du finder et bredt udvalg af rejser til USA hos USAdventures.dk. Vil du forkæle børnene med en sjov ferie, er rejsen ‘Eventyrlige Florida’ for eksempel et oplagt valg. I Solskinsstaten kan I både nyde dejlige strande og få en på opleveren i forlystelsesparken Universal Studios, NASA’s Kennedy Space Center og Everglades Safari Park. 10 dage fra 9.395 kr.

Er det spektakulære naturoplevelser, du drømmer om? Så bør du også overveje en tur til det vestlige USA, hvor mange af landets flotteste nationalparker ligger. På rejsen ‘Fantastiske Californien & Las Vegas’ har du for eksempel chance for at besøge Death Valley, Sequoia Nationalpark og Yosemite Nationalpark. Naturoplevelserne kombineres på denne rejse med spændende byliv i blandt andet Las Vegas, San Francisco og Los Angeles. 14 dage fra 12.195 kr.

Udover fly, overnatninger og udflugtspakke inkluderer disse rejser fra USAdventures.dk billeje. Det giver dig masser af frihed til at følge dit eget tempo og selv bestemme, hvilke seværdigheder og attraktioner du vil besøge i løbet af ferien.

Find flere billige rejser til USA

Det er ikke uden grund, at USA de senere år er blevet et af danskernes favoritrejsemål. Storslået natur og en interessant, gæstfri kultur er en sikker opskrift på en uforglemmelig ferie.

Vil du selv finde flere tilbud på rejser? Så brug søgemaskinen her på siden, hvor du finder aktuelle rejsetilbud til hele verden.

By | juni 1st, 2016|Kommentarer lukket til Sommerrabat på rejser til USA

About the Author: