Sommerferie på solskinsøen Bornholm

/Sommerferie på solskinsøen Bornholm

Sommerferie på solskinsøen Bornholm

Sommerferie på solskinsøen Bornholm

Nyd sommeren på solskinsøen Bornholm, et af Danmarks skønneste feriemål. Med Vitus Rejser bor du på det populære Hotel Gudhjem med halvpension inkluderet. Vælg mellem ophold på 5, 6 eller 11 dage. Fra 3.095,- med lokalkendt rejseleder.

Eventyr i det danske sommerland

Når vejret blot arter sig, kan Danmark sagtens måle sig med de mest populære feriedestinationer rundt om i verden. Denne sommer har du chance for at tage med Vitus Rejser på opdagelse i både kendte og ukendte sider dele af Danmark i hyggeligt selskab og med kompetente rejseledere.

Tager du for eksempel med til solskinsøen Bornholm, har du mulighed for sammen med den lokalkendte rejseleder udforske Østersøens perle på spændende udflugter.

Det kan blive til en minderig sommerferie med besøg i de små fiskerlejer med bindingsværkshuse, rundkirkerne, røgerierne og ikke god tid til at nyde de mange solskinstimer og slappe af naturskønne omgivelser.

Et drømmerejsemål for den aktive

Har du lyst til at røre dig i løbet af ferien, er den gamle jernbane som omdannet til fantastiske cykelveje, en oplagt mulighed. Der er ligeledes gode muligheder for at vandre korte eller længere ture langs Bornholms smukke kyster. Dertil kommer gode muligheder for at give sig i kast med golf, kajak og meget andet.

Udgangspunktet for feriens oplevelser er Gudhjem på den nordlige del af øen. Her bor I i Gudhjems gamle, smukke købmandsgård, kun 200 meter fra byens livlige havn.

Rejsen inkluderer halvpensionen, som ifølge Vitus Rejser byder på en lækker morgen- og middagsbuffet med salatbar.

By | maj 26th, 2016|Kommentarer lukket til Sommerferie på solskinsøen Bornholm

About the Author: