Sommer på Sri Lanka – grupperejse for unge

/Sommer på Sri Lanka – grupperejse for unge

Sommer på Sri Lanka – grupperejse for unge

Sommer på Sri Lanka – grupperejse for unge

Ingen planer for sommerferien? Tag med på Adventuredk’s grupperejse til Sri Lanka og få en sjov sommer med masser adventure, kultur og ikke mindst flotte, uberørte strande. Fra kr. 13.990,-

Rundrejse i Sri Lanka i sommerferien

Adventuredk har specialiseret sig i grupperejser for unge mellem 18-30 år. Det er din chance for at rejse, lære og opleve sammen med andre unge i trygge rammer.

På sommerens rejse til Sri Lanka skal I blandt meget andet på elefantsafari, plukke teblade med de lokale og klatre til tops på det imponerende klippefort Sigiriya og køre gennem junglen i jeep, mens I holder udkig efter leoparder, krokodiller og et hav af eksotiske fugle. I Sri Lankas kulturelle hovedstad, Kandy, bor I i mindre grupper hos værtsfamilier og bruger dagene på at besøge templer, cykle i bjergene og shoppe på spændende markeder.

Derudover bliver der ifølge Adveturedk også god tid til at solbade på østkystens øde strande og surfe på Arugam Bays berømte bølger. Benyt eventuelt også fridagene til at tage et dykkercertifikat (koster ekstra).

Rejsen som foregår med 18 deltagere, varer 1 måned og koster fra kr. 13.990,- (inkluderer ikke flybillet).

Find flere rejsetilbud her

Har du endnu ikke fundet en rejse til sommerferien? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere spændende tilbud på rejser til hele verden.

Brug også søgemaskinen til at finde det billigste fly eller hotel, hvis du selv vil sammensætte en ferie.

By | maj 13th, 2016|Kommentarer lukket til Sommer på Sri Lanka – grupperejse for unge

About the Author: