Skiferie i Bulgarien med gratis liftkort

/Skiferie i Bulgarien med gratis liftkort

Skiferie i Bulgarien med gratis liftkort

Skiferie i Bulgarien med gratis liftkort

Bestil 1 uges skiferie i Bulgarien inden 15. november og få liftkortet gratis. Tilbud fra Balkan Holidays, som netop har åbent for salg for kommende sæson.

Skiferie i Bulgarien

Glæd dig til en skiferie i den lille charmerende by Bansko, Bulgariens største skiområde, hvor der er moderne lifter og hoteller tæt på pisterne.

Skiområdet ved Bansko der ifølge Balkan Holidays er snesikkert fra december og frem til april, byder på 75 kilometer pister med alt fra udfordrende off-piste til børnepister med rullebånd.

I hyggelige Bansko venter der efter en dag på bjerget afterski på en af de mange barer eller et solidt måltid på en af byens små restauranter. Du skal bo tæt på det hyggelige centrum på et hotel, der blandt andet tilbyder sauna, dampbad og jacuzzi samt adgang til swimmingpoolen på det nærliggende Hotel Bansko.

Bestil din skiferie i Bulgarien inden 15. november, og få liftkortet gratis.

Bestil din skiferie i god tid

Vil du være sikker på at få plads i de populære skiområder og komme billigt afsted, er det som regel en god ide at bestille din skiferie i god tid. Brug søgemaskinen her på siden til at finde endnu flere tilbud på rejser i vinter til skiområder i hele Europa.

By | oktober 27th, 2015|Kommentarer lukket til Skiferie i Bulgarien med gratis liftkort

About the Author: